ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

COOKIES
Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στη KOURTIDIS transport. Δεν θα συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς που δεν προσφέρετε εθελοντικά και είμαστε ο μοναδικός κάτοχος όλων των πληροφοριών που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν πωλούμε, μοιράζουμε ή ενοικιάζουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους με κανένα τρόπο που δεν αναφέραμε σε αυτή τη δήλωση.

 

ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ
Η KOURTIDIS transport μπορεί να παρέχει σε τρίτους συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους πελάτες μας, τα μοντέλα κυκλοφορίας και τις σχετικές πληροφορίες ιστοτόπου. Αυτά τα δεδομένα αντανακλούν τα πρότυπα χρήσης ιστότοπων που συλλέγονται κατά τη διάρκεια χιλιάδων επισκέψεων πελατών στην ιστοσελίδα μας κάθε μήνα, αλλά δεν περιέχουν πληροφορίες συμπεριφοράς ή ταυτοποίησης σχετικά με κανένα μέλος, εκτός αν το μέλος μας μας έχει δώσει την άδεια να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε σε τρίτα μέρη αρχεία καταγραφής και άλλες βάσεις δεδομένων πληροφοριών τρίτων για ανάλυση, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα την επισκεψιμότητα μέσω του ιστότοπού μας και να βελτιώσουμε έτσι τις προσφορές περιεχομένου. Η KOURTIDIS transport μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει εταιρείες τρίτων για την παροχή ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η KOURTIDIS transport χρησιμοποιεί μια διαφημιστική εταιρεία τρίτου μέρους για την προβολή διαφημίσεων όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπους μας. Αυτή η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στις ιστοσελίδες μας και σε άλλους ιστότοπους προκειμένου να παρέχει διαφημίσεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μοιράζουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ιστότοπων σχετικά με τους επισκέπτες στους ιστότοπούς μας με αυτήν την εταιρεία για τη διαχείριση και τη στόχευση διαφημίσεων στους ιστότοπούς μας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορούμε να αγοράζουμε και να πωλούμε περιουσιακά στοιχεία ή / και τμήματα επιχειρήσεων. οι πληροφορίες για τους πελάτες είναι γενικά μέρος μιας τέτοιας πώλησης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε εύλογες προφυλάξεις για να διατηρήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που αποκαλύπτετε τόσο στην περιήγηση σας όσο και στις αγορές σας και να απελευθερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο σε τρίτους που πιστεύουμε ότι μοιράζονται τη δέσμευσή μας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας ή για τις ενέργειες αυτών των μερών.

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, παρέχετε στην KOURTIDIS transport άδεια να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που σας εξυπηρετούνται ως ανώνυμοι χρήστες για τον υπολογισμό των συνολικών στατιστικών στοιχείων ιστότοπου. Αν εγγραφείτε στο newsletter, εξουσιοδοτείτε την KOURTIDIS transport να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε για να εξατομικεύσετε τις πληροφορίες που σας προσφέρουμε και να χρησιμοποιήσετε τις δημογραφικές σας πληροφορίες κατά τον υπολογισμό των συγκεντρωτικών δεδομένων πελατών. Η KOURTIDIS transport μπορεί μερικές φορές να τροποποιήσει αυτήν την πολιτική. Σας προτείνουμε να κάνετε σελιδοδείκτη αυτή τη σελίδα και να ελέγξετε αν έχει αλλάξει από καιρό σε καιρό.

ΑΠΟΡΙΕΣ
Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε δώσει ή να έχετε ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: akurtidi@gmail.com